Bästa svenska serierna 2022 (2022)

Nyfiken på vilka som vad Filmtopps svenska favoritserier förra året? Klicka dig in på vår lista över de bästa svenska serierna 2021. Är du ute efter förslag på mer än bara svenska serier kan du utforska listan över de bästa serierna 2022.

De bästa nya svenska serierna 2022

Snabba Cash (säsong 2) – Netflix

Den efterlängtade andra säsongen avSnabba Cashlever upp till hajpen. Det hela blir ett snäpp mörkare och råare när Leya fortsätter att jaga de stora pengarna genom sitt företag TargetCoach, samtidigt som hon spelar en roll i det blodiga kriget ute på gatan. I den nya säsongen återser vi karaktärerna från den första, som får sällskap av nya figurer. Inte minst gangsterbossen Zaki som släpps ut från fängelset för att hänsynslöst ta över drogmarknaden.

Spelskandalen (säsong 1) – SVT Play

Bästa svenska serierna 2022 (1)

För en ruggigt vass dramaserie råder vi dig att se Spelskandalen som följer Piteåbon Bosse Lundkvist, en gambler som börjar spela för mer än han har råd att förlora. Serien har ett tjusigt flyt som för tankarna till Ocean's-filmerna och berättar i tillägg en väldigt spännande historia.

Bästa svenska serierna 2022 (2)

Tunna blå linjen (säsong 2) – SVT Play

Bästa svenska serierna 2022 (3)

Tunna blå linjenär tillbaka med en ny säsong och den vill du inte missa. Serien om Malmös poliskår fortsätter att vara starkt engagerande på flera plan när vi återser gänget men också presenteras för en hel del nya karaktärer.

Kärlek och anarki (säsong 2) – Netflix

Den nya säsongen av Netflix Kärlek och anarki bjuder på ett större allvar än tidigare och en mer uppskruvad tillvaro. Handlingen rör sig mer självsäkert framåt och serien vågar ge mer plats åt bikaraktärer än tidigare, vilket den tjänar på.

I övrigt är mycket sig likt på bokförlaget "Lund & Lagerstedt". Våra två huvudkaraktärer Sofie (Ida Engvoll) och Max (Björn Mosten) fortsätter med sina utmaningar till varandra – en distraktion som både ger och tar mitt i livskriser och utmaningar på arbetsplatsen.

Bästa svenska serierna 2022 (4)

Allt som blir kvar – SVT Play

(Video) BEST 8 SCANDINAVIAN SERIES AVAILABLE ON NETFLIX

"Skickligt utförd" och "bingevärdig" är några av lovorden som Filmtopps recensent använder för att beskriva SVT:s Allt som blir kvar. Serien är skapad avförfattaren och bloggaren Sandra Beijer, och baserad på hennes succéroman med samma namn. I huvudrollerna ser vi Madeleine Ferraud, Oscar Zia och Erik Enge, där framför allt den förstnämnda står för en imponerande skådespelarinsats i huvudrollen.

Handlingen kretsar kring Mathilda (Ferraud), som efter att ha blivit dumpad får hjälp av kompisen Miron (Zia) att försöka komma över hjärtesorgen. Tillsammans med Simon, den tredje parten i vad som blir seriens fronttrio, spenderar de en Stockholmssommar med att festa, ta droger och drömma sig bort – men den sorglösa tillvaron måste ta slut förr eller senare...

Bästa svenska serierna 2022 (5)

Clark – Netflix

Sugen på en annorlunda svensk serie? Då är det bara att kasta sig över Clark på Netflix. Serien i sex delar är baserad på Clark Olofssons liv, den mytomspunne brottslingen vars dåd såg till att "Stockholmssyndromet" blev ett begrepp.

Den fartfyllda dramatiseringen av Olofssons liv innehåller både action och en hel del komedi. Under de sex avsnitten får vi följa Olofsson från barndomen och med tempofyllda tidshopp se hur han blev den kontroversiella figur som han blev känd som.

Bästa svenska serierna 2022 (6)

Vi i villa – Discovery+

Bästa svenska serierna 2022 (7)

Vi i villa är en annan av Discovery+ stora satsningar 2022. Serien är baserad påHans Koppelsbok med samma namn från 2008 och handlar om 43-årige Anders som känner sig alltmer låst i det medelklassliv han lever. Desperat efter någon form av förändring börjar han en dag trakassera sina grannar.

Serien är regisserad av Henrik Schyffert och producerad av FLX.

Bästa svenska serierna 2022 (8)

Lust – HBO Max

Bästa svenska serierna 2022 (9)

Lust, en komediserie med fokus på kvinnlig sexualitet, är HBO Max första svenska originalserie. Handlingen kretsar kring fyra kvinnor i 40-årsåldern som har varit vänner sedan barnsben och alla kämpar för att hålla lusten vid liv i en sexuellt frustrerad värld.

(Video) Sveriges Bästa Svensk del 2 - Filmen

De fyra huvudrollerna i serien spelas av Sofia Helen, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Elin Klinga.

Bästa svenska serierna 2022 (10)

Harmonica – Viaplay

Viaplay fortsätter att visa tillit till Josephine Bornebusch som skapat ytterligare en ny serie för streamingtjänsten. Bornebusch spelar dessutom en av huvudrollerna i detta musikdrama om kärlek och att hitta hem. Serien handlar om ett par som över ett decennium tillbaka i tiden brukade turnera på de stora arenorna med sitt band. Nu, 16 år senare, krisar deras äktenskap, men kanske kan en ny nostalgisk turné vara räddningen.

Den andra huvudrollen i Harmonica axlas av Jonas Karlsson, som skapat serien tillsammans med Bornebusch.

Filmtopps Sebastian Ahokas delade ut ett högt betyg till serien, vilket gör att den kvalar in på listan över de bästa svenska serierna 2022.

Bästa svenska serierna 2022 (11)

Mörkt hjärta – Discovery+

Bästa svenska serierna 2022 (12)

Discovery+ har satsat ordentligt med sin nya dramathriller Mörkt hjärta. Bakom projektet ligger två av Sveriges mest spännande namn, manusförfattaren Oskar Söderlund (Snabba Cash) och regissören Gustav Möller (Den skyldige). I handlingarnas centrum av Mörkt hjärta, som är baserad på verkliga händelser, hittar vi en gammal familjefejd och en himlastormande förälskelse som leder till en tragedi med dödlig utgång. Filmtopps Sebastian Ahokas lyfter i sin recension fram Mörkt hjärta som en kandidat till att bli årets bästa svenska serie.

Bästa svenska serierna 2022 (13)

Lea – SVT

Bästa svenska serierna 2022 (14)

Lea är en kommande SVT-serie som handlar om en kvinnlig proffsboxares resa mot toppen. Det är en resa som visar sig vara både utmanande och farlig – och inte bara i ringen.

Huvudrollen i serien spelas av Madeleine Martin (Dystopia, LasseMajas detektivbyrå).

(Video) Sveriges bästa svensk del 1 - Filmen

Bästa svenska serierna 2022 (15)

Kommande svenska serier 2022

Nattryttarna – C More

Bästa svenska serierna 2022 (16)

Harmonica är inte den enda stora seriesatsning under 2022 där Jonas Karlsson har en bärande roll. I C Mores kommande dramaserie Nattryttarna spelar han en av huvudrollerna tillsammans med Hanna Ardéhn.

Handlingen i dramat är baserad på historien om de omskakande övergrepp som genomfördes på ett ridcenter under 90-talet. Fokus kommer att ligga på fyra kvinnor med olika relationer till mannen som driver ridcentret.

Premiär: Hösten 2022.

The Playlist – Netflix

Serien om formandet av Spotify och dess grundare Daniel Ek har varit på gång sedan 2019, men under 2022 ser det ut som om den äntligen kommer att landa på Netflix. Fokus i serien kommer att ligga på Ek som ung entreprenör, men också individerna intill honom som bidrog till att förändra musikindustrin för alltid.

Edvin Endre spelar rollen som Daniel Ek och andra skådespelare i The Playlist inkluderar Gizem Erdogan, Ulf Stenberg, Christian Hillborg m.fl. Förhoppningarna om att det här ska bli en av de bästa svenska serierna 2022 är höga!

(Video) BECK. S02E04

Premiär: Förmodad premiär våren/sommaren 2022.

Cell 8 – Viaplay

Bästa svenska serierna 2022 (17)

Cell 8 är nästa Viaplay-serie baserad på de bästsäljande kriminalromanerna av Börge Hellström och Anders Roslund. Tidigare har vi fått se Box 21 (2019) som är baserad på en av duons böcker och denna gången är det deras roman Edward Finnigans upprättelse som ska adapteras under namnet Cell 8.

Handlingen i den kommande serien gör avstamp i samband med att en man blir gripen för misshandel på en Finlandsfärja – en man som borde vara död och har en personlig koppling till en kriminalinspektör.

Premiär: Någon gång 2022.

Händelser vid vatten – SVT

Kerstin Ekmans roman blir till dramaserie på SVT under 2022. Är du inte bekant med boken så utspelar den sig i början på 70-talet och handlar om ett dubbelmord vid byn Svartvattnet.

Serien ser på förhand ut att kunna bli en av de bästa svenska serierna i år. Rolf Lassgård spelar huvudrollen och på rollistan hittar vi även Pernilla August.

Premiär: Någon gång 2022.

Limbo – Viaplay

Bästa svenska serierna 2022 (18)

Telefonen ringer oväntat en natt och plötsligt förändras livet för tre kvinnor. Deras söner har varit med om en bilolycka och alla av dem skadas, en av dem så allvarligt att hans liv svävar mellan liv och död. Ovissheten försätter de tre kvinnorna i limbo och deras relationer till varandra och sina familjer får utstå prövningar som aldrig förr.

Rakel Wärmländer står som skapare för serien, som är inspirerad av en händelse från hennes riktiga liv, och hon spelar dessutom en av huvudrollerna. Andra betydande namn i serien inkluderar Sofia Helin, Louise Peterhoff och Trond Espen Seim.

Kolla in Filmtopps reportage från inspelningen av Limbo.

Premiär: Någon gång 2022.

(Video) Bästa serierna 2020 | TOPP #10 | Netflix, HBO, Viaplay...

Nya säsonger av bra svenska serier 2022

 • Lyckoviken (säsong 4) – Viaplay
 • Maskineriet (säsong 2) – Viaplay
 • Bäckström (säsong 2) – C More
 • Fartblinda (säsong 2) – C More
 • Morden i Sandhamn (säsong 8) – C More
 • Gåsmamman (säsong 6) – C More
 • Ture Sventon (säsong 2) – C More
 • Young Royals (säsong 2) – Netflix
 • Snabba Cash (säsong 2) – Netflix
 • Tunna blå linjen (säsong 2) – SVT

FAQs

Vilken svensk kriminalserie är bäst? ›

Bron. När svenskar och danskar gör TV ihop blir det bevisligen bra. Bron blev onekligen populär serie och har genom åren blivit en riktig klassiker inom genren, Vi får följa historien om den den svenska polisen Saga Norén (Sofia Helin) och danska polisen samarbetar för att lösa svårlösta mordfall.

Vilka är de bästa serierna? ›

Bästa serier 2022
 • The Offer (SkyShowtime)
 • Schitts' Creek (C More)
 • Cyberpunk: Edgerunners (Netflix)
 • Star Wars: Andor (Disney Plus)
 • Snabba Cash (Netflix)
 • Sagan om maktens ringar (Amazon Prime)
 • Rick and Morty (HBO Max)
 • House of the Dragon (HBO Max)
17 hours ago

Vilken tv serie har gått längst i Sverige? ›

De längsta prime time-serierna i USA har gått i omkring 20 år, motsvarande över 600 avsnitt. Rederiet, den längsta prime time-serien i Sverige gick i totalt 318 avsnitt.

Vilken är den populäraste serien? ›

Här är de 20 bästa tv-serierna 2021
 • Succession. ...
 • The underground railroad. ...
 • Mare of Easttown. ...
 • Kastanjemannen. ...
 • It's a sin. ...
 • Only murders in the building. ...
 • Yellowjackets. ...
 • The White Lotus.
29 Dec 2021

Vad ska man se 2022? ›

Till dessa kan vi räkna in serier som Stranger Things, The Witcher, Resident Evil, Magic: The Gathering och många fler. En röd tråd bland dessa serier är att många är adaptationer av populära tv-spel. Även skräckserier ser ut att få ett större fokus på Netflix 2022.

Måste se serie? ›

Andra populära serier på Netflix är Sex/Life, Money Heist, Tiger King, Peaky Blinders och The Queen's Gambit.

Vilka serier ska Netflix ta bort? ›

Här är alla titlar som försvinner från svenska Netflix under den kommande veckan:
 • 26 december. Late Night. The Angry Birds Movie 2.
 • 27 december. Assassin's Creed.
 • 28 december. Richard Jewell.
 • 29 december. Grinchen - Julen är stulen. Hopp. La Mante. ...
 • 30 december. Homemade. Jack Taylor. Mr. ...
 • 31 december. 1864. Autohead. Back to the 90s.
25 Dec 2021

Vilken är den populäraste serien på Netflix? ›

”Stranger Things”

Det råder väl ingen tvekan om att 80-talsserien "Stranger Things" är en av Netflix mest populära tv-serier hittills (tillsammans med "The Witcher", som hamnade precis utanför listan).

Vad heter den läskigaste filmen på Netflix? ›

'The Haunting of Hill House', 'Doctor Sleep', 'Ouija : Origin Of Evil', och 'Oculus' är endast några skapelser från regissören Mike Flanagan som fångar oss med bl. a. sin förmåga att ge oss inblick i karaktärernas psyken samt att skapa en riktigt kuslig stämning. Se gärna de här filmerna som Flanagan regisserat.

Vad heter Netflix läskigaste film? ›

Här har vi samlat några av våra läskiga favoriter.
...
Fear street (skräcktrilogi)
 • Fear Street Part One: 1994. Längd: 1 tim 47 min. Betyg IMDB: 6,2.
 • Fear Street Part Two: 1978. Längd: 1 tim 49 min. Betyg IMDB: 6,7.
 • Fear Street Part Three: 1666. Längd: 1 tim 54 min. Betyg IMDB: 6,6.
7 Oct 2022

Vad heter den nya svenska serien? ›

Nya säsonger av bra svenska serier 2022
 • Lyckoviken (säsong 4) – Viaplay.
 • Maskineriet (säsong 2) – Viaplay.
 • Bäckström (säsong 2) – C More.
 • Fartblinda (säsong 2) – C More.
 • Morden i Sandhamn (säsong 8) – C More.
 • Gåsmamman (säsong 6) – C More.
 • Ture Sventon (säsong 2) – C More.
 • Young Royals (säsong 2) – Netflix.
13 Jan 2022

Vilken är världens största serie? ›

Rekordnoteringen befäster Game of Thrones position som världens kanske tyngsta tv-serie, och den 17 juli är det premiär för den nya säsongen. Då får tittarna åter följa maktkampen på de fiktiva kontinenterna Westeros och Essos, där en sommar kan pågå i flera decennier, och vintern kan vara en hel livstid.

Vilken såpopera har gått längst? ›

Världens längsta tv-serie är den amerikanska såpoperan "Guiding Light" som var stilbildande i genren och som först sändes som radioserie och därefter på amerikansk television mellan 1952 och 2009. Totalt gjordes 15 762 avsnitt!

Vilken är den bästa serien i världen? ›

De tre bästa serierna från 2000-talet är enligt experterna The Wire, Mad Men och Breaking Bad. Brittiska BBC Culture har låtit 206 tv-experter från 43 länder runt om i världen ranka 2000-talets bästa tv-serier och resultatet är en lista som lär diskuteras flitigt.

Vilken är den mest sedda serien i världen? ›

Världens mest sedda serie

”Game of thrones” tänker ni? Hos HBO, ja. Men världen över är det långköraren ”NCIS” som går bäst hos tittarna. Serien är den mest sedda dramaserien i USA, och under tv-festivalen i Monte Carlo i dagarna utsågs den även till världens mest sedda dramaserie.

Vilken serie har högst betyg på IMDb? ›

1. Game of Thrones – IMDb: 9,4 (röster: 1 788 647). Foto: HBO Nordic.

Vilka filmer får man inte missa? ›

20 bra filmer på Netflix du inte får missa
 • Downton Abbey.
 • Nappily Ever After.
 • The woman in the window.
 • Marriage Story.
 • Midsommar.
 • Eurovision Song contest: The Story of Fire saga.
 • En kvinna bland män.
 • Instant Family.
28 May 2021

Vad ska jag titta på ikväll? ›

Omnämnda titlar
 • Gunpowder Milkshake (2021)
 • Vinterviken (2021)
 • Don't Look Up (2021)
 • Bo Burnham: Inside (2021)
 • Tick, Tick… Boom! ( 2021)
20 Aug 2022

Vad ser man på Netflix? ›

Netflix är en streamingtjänst som erbjuder ett stort utbud av prisbelönta serier, filmer, anime, dokumentärer och mycket mer på tusentals internetanslutna enheter. Du kan titta så mycket du vill, när du vill och utan ett enda reklamavbrott – allt för en låg månadskostnad.

Vad får man inte missa på Netflix? ›

Bästa Netflix-filmer - topplistan just nu
 • Warrior.
 • The Electrial Life of Louis Wain.
 • The Gray Man.
 • Havsmonstret.
 • The Hurt Locker.
 • The King.
 • Scarface.
 • Hustle.
15 Sept 2022

Vilka svenska serier finns på Netflix? ›

Swedish TV Shows
 • Snabba Cash.
 • The Playlist.
 • Love & Anarchy.
 • Bonus Family.
 • Alfie Atkins.
 • Quicksand.
 • The Bridge.
 • Clark.

Finns det någon bra serie på Netflix? ›

”Seinfeld” finnsNetflix i Sverige 2022. Anya Taylor-Joy i Netflix ”The Queen's Gambit”. Olivia Colman i Netflix ”The Crown”. Vill du se de bästa tv-serierna i Netflix utbud 2022?

Vad kommer till HBO Max 2022? ›

På seriefronten ser vi inte bara en ny säsong av The Handmaid's Tale, vi får även följa med Rick and Morty på nya äventyr. Dessutom blir den elfte säsongen av The Walking Dead tillgänglig. Elvis är på HBO Max i september.

Vad är bäst på HBO Max? ›

Bästa HBO Max-serier - topplistan just nu
 • House of the Dragon.
 • The White Lotus.
 • Raised by Wolves.
 • How to Screw it all Up.
 • Fantastic Friends.
 • Tokyo Vice.
 • Naomi.
 • The Gilded Age.
15 Sept 2022

Vad kommer till Viaplay 2022? ›

Fler seriepremiärer på Viaplay
 • How to Adventure Batch 3 (1 oktober)
 • Scotland: A Wild Year (1 oktober)
 • Bangers & Cash (1 oktober)
 • Dangerous Waters s2 (1 oktober)
 • World War II in the Pacific s1 (1 oktober)
 • Trollstopia s1B (1 oktober)
 • The Thing About Pam s1 (2 oktober)
 • Zoo s1-3 (4 oktober)
26 Sept 2022

Vad kommer till Netflix mars 2022? ›

Här är alla nyheter på Netflix i mars 2022
 • 1 mars. 438 dagar. ...
 • 2 mars. Against the Ice (originalfilm) ...
 • 3 mars. He-Man and the Masters of the Universe (säsong 2) ...
 • 4 mars. Bilder av henne (premiär) ...
 • 7 mars. Waves.
 • 8 mars. Autumn Girl (originalfilm)
 • 9 mars. Fab 5: Tyskland (säsong 1) ...
 • 11 mars. Formula 1: Drive to Survive (säsong 4)

Är HBO Max värt pengarna? ›

Utbud: HBO Max fokuserar främst på filmer och serier, och kan skryta både med stora inköpta titlar och egenproducerat originalinnehåll. Vi brukar säga att innehållet på HBO Max passar bra för allätare när det kommer till filmer och serier.

Vad döljer du för mig 2022 Netflix? ›

A dinner party unravels when a tight group of friends agree to leave their phones unlocked on the table, exposing juicy interactions and dark secrets.

Vilken är den mest sedda filmen 2022? ›

Lista över mest sedda filmer i Sverige
RankningFilmtitelAntal svenska biobesök
1Djungelboken4 509 373
2Sound of Music3 443 458
3Titanic2 235 533
4Sällskapsresan2 038 785
76 more rows

Måste se svenska filmer? ›

Scandinavian Movies & TV
 • Mamma Mu och Kråkan.
 • Bamse.
 • LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra.
 • Bamse Och Tjuvstaden.
 • The Anderssons in Greece.
 • Pettson och Findus - Kattonauten.
 • The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared.
 • Clark.

Finns det bra svenska filmer? ›

I listan på riktigt bra svenska filmer återfinns dessutom “Låt den rätte komma in”, “Fanny och Alexander”, “Himlen är oskyldigt blå”, “Änglagård”, “Call girl”, “Svinalängorna”, “Simon och ekarna” liksom “The Square”.

Vilken är den mest sedda filmen på Netflix? ›

Filmen “Red Notice” är nu den mest sedda i Netflix historia. Hela 50 % av alla Netflix-prenumeranter världen över har sett filmen, som har Dwayne Johnson i huvudrollen.

Vilken är världens bästa skräckfilm? ›

Skräckfilm: Psycho (från 1960)

Psycho innehåller bland annat en världskända dusch-scen, och har beskrivits som tidernas bästa skräckfilm.

Vilken film är världens läskigaste? ›

The Ring är enligt oss den absolut läskigaste skräckfilmen som någonsin gjorts och är typen av film som kommer att ge dig mardrömmar i många år framöver.

Vilken är världens populäraste film? ›

Plats 1: Gudfadern

Ikoniska filmregissören Stanley Kubrick sa en gång att Francis Ford Coppolas Gudfadern var den bästa filmen som någonsin gjorts – och det verkar som att de flesta håller med. Gudfadern.

Är svensk skräckis? ›

Låt den rätte komma in (Tomas Alfredson, 2008) – Vampyrfilm efter John Ajvide Lindqvists roman. Internationell kritikersuccé och publikframgång. Madness (Sonny Laguna, David Liljeblad och Tommy Wiklund, 2010) - Skräckis i still med "The Hills Have Eyes". Morianerna (Arne Mattsson, 1965) – Inga uppgifter.

Vad heter världens mest kända film? ›

Mest inkomstbringande filmer justerat för inflation
RankningFilmtitelÅr
1Borta med vinden1939
2Titanic1997
3Avatar2009
4Stjärnornas krig1977
6 more rows

Vilken serie har högst betyg på IMDb? ›

1. Game of Thrones – IMDb: 9,4 (röster: 1 788 647). Foto: HBO Nordic.

Vilken är den mest sedda serien i världen? ›

Världens mest sedda serie

”Game of thrones” tänker ni? Hos HBO, ja. Men världen över är det långköraren ”NCIS” som går bäst hos tittarna. Serien är den mest sedda dramaserien i USA, och under tv-festivalen i Monte Carlo i dagarna utsågs den även till världens mest sedda dramaserie.

Vad heter den nya svenska serien? ›

Nya säsonger av bra svenska serier 2022
 • Lyckoviken (säsong 4) – Viaplay.
 • Maskineriet (säsong 2) – Viaplay.
 • Bäckström (säsong 2) – C More.
 • Fartblinda (säsong 2) – C More.
 • Morden i Sandhamn (säsong 8) – C More.
 • Gåsmamman (säsong 6) – C More.
 • Ture Sventon (säsong 2) – C More.
 • Young Royals (säsong 2) – Netflix.
13 Jan 2022

Vilken är den bästa serien i världen? ›

De tre bästa serierna från 2000-talet är enligt experterna The Wire, Mad Men och Breaking Bad. Brittiska BBC Culture har låtit 206 tv-experter från 43 länder runt om i världen ranka 2000-talets bästa tv-serier och resultatet är en lista som lär diskuteras flitigt.

Är HBO Max värt? ›

Utbud: HBO Max fokuserar främst på filmer och serier, och kan skryta både med stora inköpta titlar och egenproducerat originalinnehåll. Vi brukar säga att innehållet på HBO Max passar bra för allätare när det kommer till filmer och serier.

Vilka serier ska Netflix ta bort? ›

Här är alla titlar som försvinner från svenska Netflix under den kommande veckan:
 • 26 december. Late Night. The Angry Birds Movie 2.
 • 27 december. Assassin's Creed.
 • 28 december. Richard Jewell.
 • 29 december. Grinchen - Julen är stulen. Hopp. La Mante. ...
 • 30 december. Homemade. Jack Taylor. Mr. ...
 • 31 december. 1864. Autohead. Back to the 90s.
25 Dec 2021

Vad kommer till HBO Max 2022? ›

På seriefronten ser vi inte bara en ny säsong av The Handmaid's Tale, vi får även följa med Rick and Morty på nya äventyr. Dessutom blir den elfte säsongen av The Walking Dead tillgänglig. Elvis är på HBO Max i september.

Vilken är den mest sedda filmen i Sverige? ›

Lista över mest sedda filmer i Sverige
RankningFilmtitelAntal svenska biobesök
1Djungelboken4 509 373
2Sound of Music3 443 458
3Titanic2 235 533
4Sällskapsresan2 038 785
76 more rows

Vilken är den mest tittade serien på Netflix? ›

I topp hamnar den nya säsongen av "Familjen Bridgerton", som streamades i sammanlagt 627.1 miljoner timmar under de första fyra veckorna efter premiären i mars. Därmed lyckas den slå seriens föregående säsong, som i början av 2021 slog det dåvarande rekordet, med 625.4 streamade timmar.

Vilken är den mest sedda serien på Netflix någonsin? ›

Den populära bokserien ”Familjen Bridgerton” av Julia Quinn är Netflix mest sedda tv-serie någonsin. Seriens producent Shonda Rhimes, som bland annat gjort ”Greys anatomy” och ”Scandal”, lyckas med att ”uppdatera Jane Austens krassa romantik”, enligt GP:s recensent Caroline Hainer. Serien sågs av 82 miljoner konton.

Vilken är världens största serie? ›

Rekordnoteringen befäster Game of Thrones position som världens kanske tyngsta tv-serie, och den 17 juli är det premiär för den nya säsongen. Då får tittarna åter följa maktkampen på de fiktiva kontinenterna Westeros och Essos, där en sommar kan pågå i flera decennier, och vintern kan vara en hel livstid.

Måste se Netflix serie? ›

Stranger Things (säsong 4)

En av Netflix populäraste serier någonsin återvänder under 2022. Vi har inte fått se ungdomarna i Stranger Things sedan sommaren 2019, men snart är det äntligen dags för en ny säsong.

Videos

1. FÅ TILLGÅNG TILL ALLA VÄRLDENS FILMER OCH SERIER PÅ NETFLIX
(Hur Gör Man)
2. DEN ROLIGASTE VIDEON DU NÅGONSIN KOMMER SE! Özz Nujen om det svenska språket och uttryck!
(Charlie Cockin Wöhlk)
3. Älska mig Hela filmen
(Bladis89)
4. Bombay Dreams 2004 Svensk Komedifilm HELA FILMEN
(rehes senyo)
5. 11 FÖRSLAG PÅ NETFLIX SERIER
(Molly Chiarantona)
6. Amanda chockar juryn och berör med sitt viktiga budskap
(Talang på TV4)

Top Articles

Latest Posts

Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated: 10/19/2022

Views: 6359

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.